huippu uinti black 300dpi

UiTa slider6

Valokeilassa vesirallilainen

Nimi:

Albert Laakkonen

Ikä:
6v

Näyttökuva 2015 09 16 kello 13.38.55

Albert on vesirallin Barracudat- ryhmässä uiskenteleva vesipeto. Albert on tullut seuran toimintaan mukaan 5- vuotiaana aloitettuaan vesirallin sammakko- ryhmässä keväällä 2012. Hän on käynyt kaikki vesirallin tasot ja on nyt innokkaasti siirtymässä kohti seuran kilpauintikoulua.

Albertin mielestä kivointa vesirallissa on kuperkeikkojen tekeminen, kalastajahippa sekä tietenkin ohjaajat. Uintityyleistä Albert tykkää eniten harjoitella vapaa- ja rintauintia.

Vanhempien näkökulma vesirallista:

Albertin vanhemmat ovat vahvasti mukana uintiharrastuksessa. He käyvät kerran viikossa perheen kesken uimassa vesiralliharjoituksen lisäksi. Näillä kerroilla on uimaopetusta tarttunut myös vanhempiin, sillä Albert on opettanut muulle perheelle itse vesirallissa oppimiaan taitoja. Albert harrastaa myös koripalloa ja jalkapalloa, mutta uinti on lajeista kuitenkin ykkönen. Vanhemmat ovat tykänneet vesirallikonseptista. Heidän mukaansa positiivisinta vesirallissa ja muussa seuran toiminnassa on uimaripolku, jossa lapsia kehitetään systemaatisesti eteenpäin aina seuraavalle tasolle.

Nimi:

Sanni Mäkelä

Ikä:
11v.

Näyttökuva 2015 09 16 kello 13.39.09

Vesirallin Barracudat- ryhmässä uiva Sanni Mäkelä on aloittanut uintiharrastuksen viime lokakuussa. Hän tuli Uinti Tampereen toimintaan mukaan, koska muutama luokkakaveri oli aloittanut vesirallissa aiemmin syksyllä. Sanni on oppinut uimaan jo 4-vuotiaana.  Hän oli mukaan tullessaan sen verran hyvä uimari, että aloitti suoraan Kalat-ryhmässä. Kaloista hänet siirrettiin Norpat-ryhmän yli Delfiineihin vuodenvaihteessa. 

Sanni harrastaa uinnin lisäksi klarinetin soittoa sekä laulamista. Hänellä on oma bändi jolle on kertynyt jo muutama soittokeikka. Musiikissa ja uinnissa rytmi on erittäin tärkeää ja siitä syystä nämä harrastukset tukevat hyvin toisiaan. Sanni käy vesiralli-harjoitusten lisäksi uimassa Pyynikillä ja kesäisin hän viettää paljon aikaa järvissä uiden. 

Sannin äidin Susanna Laineen mielestä vesirallissa on hyvää se, että ohjaajat huomioivat lapset yksilöllisesti ja harjoitusten määrä on sopiva.

— Sanni on ollut innostunut jokaisella kerralla aivan alusta asti, kertoo Susanna.

Sannin uintitekniikka on kehittynyt entisestään vesirallin  aikana ja kuuleman mukaan hän voittaa nopeudessa jo oman kummisetänsä.

Sanni kertoo tavoitteekseen että olisi joku päivä kilpauimari. Askeleen lähemmäksi tätä tavoitetta hän pääsee jo syksyllä kun siirtyy seuran kilpauintikouluun.Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010