huippu uinti black 300dpi

UiTa slider6

Tasot

Vesiralli uudistuu syksyllä 2018!

Olemme uudistaneet vesirallin opetussisällön, minkä vuoksi kurssien suoritukset on tehty kokonaan uusiksi. Suosittelemme seraavalle tasolle siirtymistä kaikille, jotka suorittavat kurssin aikana tärkeimmät suoritukset (4-5 ensimmäistä suoritusta). Nämä suoritusmerkit löytyvät viimeisellä kurssikerralla todituksen kanssa saatavasta Vesiralli -vihosta.


Sammakot
Sammakot-uimakoulu on vesirallin ensimmäinen taso, jonka uimataitovaatimuksena on 15 metriä. Tässä uimakoulussa tärkeimpinä tavoitteina ovat totuttautuminen syvään altaaseen, hengityksen hallinta vedessä, kellunnat ja liu’ut sekä 25 metrin yhtäjaksoisen uimataidon saavuttaminen. Opetus tapahtuu isossa altaassa, jossa jalat eivät ylety pohjaan asti. Tunneilla käytetään kuitenkin paljon apuvälineitä, jotka helpottavat etenemistä, sekä opetustasoja, joilla lapsi voi levätä tunnin aikana. 

Kalat
Kalat-tasolle siirtymiseen vaaditaan sammakot-tason suorittaminen tai sitä vastaavat taidot. Kaloihin voi ilmoittautua, vaikka ei olisi käynyt aiemmin sammakoita, jos lapsella on jo kokemusta isosta altaasta. Kalojen tärkeimpiä tavoitteita ovat liukuminen ja potkiminen mahallaan sekä selällään. Tämän lisäksi 25 metrin yhtäjaksoinen uiminen säännöllisesti hengittäen sekä kuperkeikan oppiminen seinästä ponnistaen ovat kalojen keskeisiä opetusalueita. 

Norpat
Norpat-tasolla tavoitteena on 25 metrin yhtäjaksoinen uinti mahallaan ja selällään sekä liukuminen, josta lapsi osaa siirtyä sukelluksiin ja noutaa esineen pohjasta. Lapsille opetetaan matouintia, joka toimii vartalonhallinnan opetteluna rinta- sekä perhosuintiin. Tämän lisäksi norpat-tasolla harjoitellaan pää edellä veteen menoa sekä rintauinnin potkua. 

Delfiinit 
Delfiinit on vesiralli-uimakoulun viimeinen taso. Delfiineissä tärkeimmät opetustavoitteet ovat teräsmiesuinti, jossa harjoitellaan vapaauinnin vartalonhallintaa ja hengitystä, delfiinitpotkut sulkeltaen, rintauinnin potkut selällään sekä pää edellä hyppääminen. Delfiinit-tason hyväksytysti suoritettuaan lapsi on valmis siirtymään seuran tekniikkakouluun. 

Kurssit


Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010