huippu uinti black 300dpi

UiTa sai vahvaa osaamista riveihinsä

Oma edustusryhmän uimarimme Jaakko Rautalin on aloittanut työharjoittelun seurassa. Maisteriksi valmistuvan Jaakon ammattitaitoa siirtyy sekä kurssitoimintaan että kilpauinnin puolelle. 

Jaakon pääasiallinen työnkuva on toimia seuran kurssivastaavana. Kurssivastaavan työnkuvaan kuuluvat ohjaajien hankinta, ilmoittautumiset, allasvaraukset, yhteyshenkilönä toimiminen sekä kaikki muuut kurssitoimintaan liittyvät hallinnolliset työt. Tämän lisäksi Jaakon tehtävä on kehittää kursseja mm. kouluttamalla ohjaajia itse. UiTan kurssitoiminta on Kalevan hallin aukeamisen myötä laajempaa kuin koskaan. Kurssilaisia UiTalla on n.600.

Toinen osa kokonaistyöajasta on valmennusta. Jaakko siirtyy NSM Heli- ryhmän valmentajavahvuuteen ja tämän lisäksi hän on mukana yläkouluikäisten urheiluakatemian aamuvalmennuksesta.

Työharjoittelun jälkeen Jaakko jatkaa samoissa tehtävissä seuran työntekijänä.

Jaakon tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jaakko.rautalin (at) uita.fi ja puhelimitse numerosta 050-4630663

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010