huippu uinti black 300dpi

Menestystä ja huonoa onnea SM-kisoissa

Nuoret menestyivät ja aikuiset sairastivat. Siinä SM-kisojen kisaraportti tiivistettynä yhteen lauseeseen.

Kilpailut saivat lentävän lähdön, kun nuorten 4x50 mix vapaaviestissä UiTan nelikko Jakob Sievers, Mila Manner, Emma von Dickoff ja Tatu Hörkkö nappasivat yllätyshopeaa. Huippujännittävä viesti ratkesi ankkuriosuudella, kun muista joukkueista poiketen UiTa oli jättänyt toisen pojan ankkuriksi. Tatu lähti kahdeksantena ankkuriosuudelle, mutta nosti joukkueen hopealle.

Saimme jälleen uuden NSM-mitalistin henkilökohtaisissa lajeissa. Walentin Koskinen survoi itsensä peräti kahdesti pronssille. Matkoina olivat 100 ja 200 m rintauintia. Joukkueen kirkkaimman saavutti Mila Manner voittamalla tyttöjen 200 metrin sekauinnin. Jakob Sievers kipusi myös kerran henkilökohtaisella matkalla mitalipallille. Tällä kertaa pronssisen tuotti poikien 100 metrin sekauinti. Mila ja Jakob urakoivat tuttuun tapaan useita lajeja ja tällä kertaa oli saaliina useita neljänsiä sijoja, joten isompikin mitalisaalis oli lähellä.

Kisojen viimeisenä päivänä Roosa Mäkinen 200 m rintauinnissa ja Eemil Varho 50 m perhosuinnissa nousivat puolustamaan seuran aikuisuimareiden kunniaa nappaamalla kumpikin pronssimitalin. Aikuisten puolella taudit veivät suuremmat menestymismahdollisuudet. Nopea aikavertailu kertoo, että myös viestimitaleita olisi ollut luvassa, jos olisimme päässeet uimaan kisat parhaissa kokoonpanoissa. Kokonaisuutena kisailme ja tulokset olivat hyviä niillä, jotka olivat onnekkaita pysymään riittävän terveinä.

Kisojen kuvagalleria TÄSTÄ

Näyttökuva 2018 11 21 kello 11.11.55

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010