huippu uinti black 300dpi

POP Vakuutus ja Uinti Tampere ry aloittavat yhteistyön!

POP Vakuutus tarjoaa Uinti Tampereen jäsenille uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen ensimmäisen vuoden maksuista – olit sitten uusi asiakas tai asiakkaamme jo ennestään. Alennusta ei voi hyödyntää voimassaoleviin vakuutuksiin.

Alennuskoodi on UITAFI ja sen voi hyödyntää verkkokaupassa tai puhelimitse numerossa 010 3910 392. Alennus koskee kaikkia uusia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen ja/tai määräaikaiseen matkavakuutukseen. 

Lapsen tapaturmavakuutus
Tapaturmavakuutus on tärkeä turva kaikille. Erityisesti paljon harrastaville ja liikkuville nuorille vakuutus tarjoaa laajaa turvaa, sillä se kattaa myös urheiluharrastuksissa sattuneita tapaturmia ilman urheilurajoituksia 17-vuotiaaksi asti. Pääset tutustumaan lapsen tapaturmavakuutukseen lisää tästä. (linkki: https://www.popvakuutus.fi/tapaturmavakuutus/tapaturmavakuutus-lapselle)

Vakuutukset myöntää Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010