huippu uinti black 300dpi

Premium-uimakoulun tunnelmia

Ensimmäinen Premium-uimakoulu saatiin päätökseen toukokuun puolivälissä. Premium-uimakoulu tarjoaa yksilöllisempää opetusta, kun lapsia on ohjaajaa kohden korkeintaan kolme. Näin lapsi saa enemmän ohjausta eikä tunti kulu taukoihin. Premium-uimakouluun kuuluu myös 12,5m uimataitotakuu viiden uimaopetusviikon aikana. 

Vili ja Jalo Suoramaa olivat ensimmäisen Premium-uimakoulujakson innokkaita osallistujia. Kysyimme poikien Äidiltä Assi Suoramaalta muutamia kysymyksiä uuteen uimakoulukonseptiin liittyen. Assin mukaan odotuksena Premium-uimakoulusta oli, että molempien poikien taidot kehittyvät ja varsinkin nuorempi oppii pitämään päätä veden alla sekä saa lisää rohkeutta vedessä olemiseen. Odotukset täyttyivät ja pojat viihtyivät hyvin tunneilla. Molempien poikien mielestä hauskinta oli sukeltaminen ja esineiden hakeminen pohjasta. ”Mielestäni tunneilla oli käytetty monipuolisesti erilaista välineistöä, joka selvästi houkutteli uimaan. Ohjaajat saivat hyvin kannustettua ja ohjattua lapset eri aktiviteetteihin”Assin piti siitä, että paketti oli tiivis. Hän suosittelisi Premium-uimakoulua lapsille jotka tarvitsevat yksilöllistä opetusta ja rohkaisua uimiseen.

Syksyn Premium-uimakouluihin pääsee nyt ilmoittautumaan TÄSTÄ
Varaa paikka ja varmista lapsellesi uimataito!

Kuvassa Assi ja Jalo Suoramaa
IMG 20180514 180626

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010