huippu uinti black 300dpi

Haemme kokopäivätoimista työntekijää Kaukajärven Uimalaan

Uinti Tampere tuottaa ympärivuotisesti talvi- ja kesäuintipalveluita Kaukajärven Uimalassa. Saunojien määrä on kasvanut vuosittain hyvien olosuhteiden, puhtaan veden, toimivan saunan, viihtyisien tilojen ja hyvän tunnelman ansiosta.  Laajentuvasta kysynnästä johtuen haluamme edelleen kehittää nykyisiä palveluita. 

Haemme nyt kokopäivätoimista työntekijää Kaukajärven Uimalaan. Tehtäviisi kuuluu palveluiden kehittämistä, käytännön asiakaspalvelua, hallintoon ja markkinointiin liittyviä tehtäviä yhdessä nykyisen työntekijämme kanssa. Työ on pääosin arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työn luonteeseen kuuluu ajoittain tehtävät viikonloppu sekä iltatyöt.

Sinulta odotetaan positiivista asennetta ja halua toimia myös käytännön asioiden pyörittämisessä. Mielellään olet joko toiminut tai haet monipuolisten tehtävien pariin. Olet organisointikykyinen ja toimisto-ohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt myös kuuntelemaan muita ja olemaan aidosti yhteistyökykyinen ja rakentava. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja tuottamassa tärkeää palvelukokonaisuutta seurassamme. Työskentelet osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä, johon kuuluu niin päätoimisia kuin osa-aikaisia toimijoita. 

Tehtävän aloitusajankohta on 1.8.2018. Valitettavasti emme ennätä vastata tehtävään liittyviin kysymyksiin. Lähetä cv:llä varustettu vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.05 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010