huippu uinti black 300dpi

UiTaan uusia sopimus-uutisia

Seuran kurssivastaavana elokuusta 2015 asti toiminut Jaakko Rautalin jatkaa tehtävässään toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Jaakko on nostanut kurssitoimintamme uudelle tasolle niin laadullisesti kuin määrällisesti. Jaakko on tehnyt hyvää työtä myös kilpauimareiden kanssa ja on tuonut uusia näkemyksiä seuran voimavalmennukseen sanoo toiminnanjohtaja Taavetti Nuto.
Jaakko on valmistumassa syksyn aikana terveystieteiden maisteriksi ja opiskeluiden loppuminen mahdollistaa myös täyteen työaikaan siirtymisen. Kurssitoiminnan lisäksi Jaakko on valmentaja nuorten edustusryhmässä sekä hoitaa edustuksen ja nuorten edustuksen voimavalmennuksen.

Toinen uutinen koskee valmentajakiinnitystä. Aiemmin TaTu Tampereen nuorten valmennuspäällikkönä ollut Reeta Keisala on siirtynyt 1.8. alkaen UiTan riveihin. Reeta ottaa vastuulleen kolme kilparyhmää, valmennuksia tekniikka- ja kilpauintikoulusta, seuran kurssitoimintaa sekä syksyllä käynnistyviä Tampereen kaupungin koululaisuinteja. 

Tervetuloa seuraan Reeta!

Näyttökuva 2017 08 10 kello 15.35.52

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010