huippu uinti black 300dpi

UiTa ja Turtolan Citymarket yhteistyöhön

Uinti Tampere on sopinut yhteistyökumppanuuden Turtolan Citymarketin kanssa. Turtolan Citymarket on ensisijaisesti seuran edustusryhmän tukija. Citymarketin yrittäjä Marko Vainikainen sanoo yhteistyöstä seuraavaa:
"On hienoa aloittaa yhteistyö UiTa kanssa . Itse kun on Hangosta kotoisin niin uiminen ja meri on ollut aina lähellä sydäntä. Myös nuorten uimareiden tukeminen ja hyvien harjoitus olosuhteiden luominen on meistä tärkeä asia. Hyvää kesää Uinti Tampereen jäsenille ja tervetuloa kesäisille ostoksille Turtolan Citymarkettiin."

Citymarketin yrittäjä Vainikainen on pitkän linjan kauppias. Turtolaan hän on tullut 2009 ja sitä ennen toiminut yrittäjänä Pirkkalan citymarketissa.
Turtolan citymarketissa on 40 työntekijää. Henkilöstölle on suunnitteilla tulevaisuudessa erilaisia tyky-toimintoja, joita räätälöimme heidän tarpeitaan vastaaviksi sanoo UiTan toiminnanjohtaja Taavetti Nuto.

CMTurtolaLogo0217 A4

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010