huippu uinti black 300dpi

Kaukajärven uimala menestyi saunavertailussa

Aamulehti testasi Pirkanmaan alueen avantosaunat. Kauksu pärjäsi vertailussa hienosti ollen Pirkanmaan alueen toiseksi paras ja Tampereen paras sauna. Testaajat arvioivat seuraavia osa-alueita: löylyt, miljöö, ilmapiiri, oheistilat, saunavaihtoehdot, oheispalvelut, aukioloajat, hinta ja saavutettavuus.

Kauksusta sanottiin seuraavaa:
"Uinti Tampere -seuran ylläpitämällä Kaukajärven uimalalla on lukuisia vahvuuksia. Sähkökäyttöisiä saunoja on fiksusti kaksi: toinen kovempia löylyjä, toinen lempeämpiä löylyjä varten. Sähkölämmitteisen kiukaan löylyt eivät kuitenkaan vedä millään vertoja puulämmitteiselle. Pukutilat ovat tilavat ja raikkaat kiitos lattialämmityksen ja toimivan ilmastoinnin. Saunayhteisöön on vieraankin helppo tulla ja mikä parasta: kirkasvetiseen Kaukajärveen on ilo pulahtaa. Kiitämme myös kioskin monipuolisesta tarjonnasta ja ystävällisestä palvelusta. Ainoita miinuksia ovat oikeastaan vain ajoittainen ruuhkaisuus, liikenteen melu ja pysäköintipaikkojen vähyys."

Tämän valinnan kunniaksi maaliskuun ajan erikoistarjouksena kaikille 10-kortin ostajille ensimmäinen kerta valoituksetta.

Koko jutun voi lukea osoitteessa:
http://www.aamulehti.fi/ihmiset/tiesitko-kuinka-monessa-yleisessa-saunassa-tampereen-ymparistossa-voi-saunoa-luku-saattaa-yllattaa-24316127/

Näyttökuva 2017 03 09 kello 11.22.36

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010