huippu uinti black 300dpi

Uinti Tampere mukana huimaseuraprojektissa

Uinti Tampere HuimaSeura-auditointiin

Seuramme on hakemassa Uimaliiton HuimaSeura-statusta. Tätä varten seuramme auditoidaan 13.-14.3.2017. HuimaSeura-auditoinnin tarkoituksena on vahvistaa hyviä toimintoja kilpa- ja huippu-uintiin keskittyvien uimaseurojen arjessa sekä tunnistaa tulevaisuuden kehittämiskohteita valmentautumisprosessissa ja uimarin toimintaympäristössä. Auditointi perustuu HuimaSeura-kriteeristöön. Lisätietoja HuimaSeura-asioista löytyy Uimaliiton sivuilta: http://www.uimaliitto.fi/seuroille/huima-seura-projekti/.

Auditointipäivinä auditoijat tapaavat erillisessä tilaisuudessa seuran johtoa ja valmennuksesta vastaavia. Lisäksi auditoijat tapaavat eri kilparyhmien valmentajia ja uimareita ilta- ja aamuharjoituksissa. Kaikilla seuran uimareilla, valmentajilla, vanhemmilla ja muilla jäsenillä on kuitenkin mahdollisuus kertoa näkemyksensä seuran kilpa- ja huippu-uintitoiminnasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kommentit käsittelee ulkopuolinen auditoija Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksesta, ja ne käsitellään aina nimettömästi. Osallistumalla voit vaikuttaa seuran toimintaan!

Auditoinnin tuloksesta tiedotetaan noin kuukausi auditointipäivän jälkeen.

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010