huippu uinti black 300dpi

Mika Kekäläinen jatkaa seuran valmennuspäällikkönä

Vuonna 2014 seuraan  tullut valmennuspäällikkö Mika Kekäläinen jatkaa tehtävissään uudella sopimuksella. Kekäläinen tuli seuraan alunperin määräaikaisella sopimuksella. Jatkosta käytävät sopimusneuvottelut aloitettiin loppuvuonna 2016. Neuvotteluiden tuloksena Kekäläinen jatkaa UiTassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tästä edespäin.

"Keppi" on tuonut seuraan uudenlaista valmennus -ja valmennuksen organisointinäkemystä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Kepin työpanokseen ja halusimme sitouttaa hänet pidemmäksi aikaa seuramme työntekijäksi. Keppi toimii myös jatkossa seuran valmennuspäällikkönä ja jatkaa valmennustaan Nuorten edustusryhmässä sekä akatemian aamuvalmennuksessa.

Uinti Tampere on Suomen kiinnostavin uimaseura tällä hetkellä. Seura on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja tarjoaa mielenkiintoisen ja muuttuvan tehtäväkentän. Tampere on myös aivan loistava kaupunki asua sanoo Kekäläinen.
IMG 0124

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010