huippu uinti black 300dpi

Eeva Ketola vahvistamaan Uinti Tampereen osaamista nuorten päätoimisena valmentajana

Saamme Tampereelle nykyiseen valmennustiimiimme vahvaa osaamista Lappeenrannasta. Eeva Ketola on tehnyt pitkään töitä suomalaisen uintivalmennuksen parissa. Viimeiset 15 vuotta Eeva on ollut Lappeenrannan Uimareiden päävalmentajana. Tämän lisäksi hän on toiminut Uimaliiton nuorten maajoukkueen valmentajana vuosina 2001-2008. Koulutukseltaan Eeva on fysioterapeutti (valmistunut 1992) ja hän on suorittanut valmentajan erikoisammattitutkinnon vuonna 2005. Työkokemusta fysioterapeutin tehtävistä löytyy kotimaan lisäksi myös USA:sta.

Eeva aloittaa tehtävässään 1.8.2016. Eevan ensisijainen työtehtävä on valmentaa seuran Rollo-ikäisiä ja kilpauintikoululaisia.

Haluamme kehittää lasten ja nuorten valmennusta, jotta uimarit olisivat entistä taitavampia nuorempina. Lasten ikävuodet 8-12 ovat otollista aikaa lajitaitojen oppimisen kannalta. Eevan ammattitaidon tuominen tähän ikävaiheeseen luo hyvän perustan sille, että seura pystyy oman urapolun kautta tuottamaan entistä enemmän uimareita kohti suomalaisen uinnin kärkeä.

”Olen innoissani tästä työpaikasta. UiTa on iso seura ja se tarjoaa minulle mahdollisuuden keskittyä lasten ja nuorten valmentamiseen, josta olen aina ollut erittäin motivoitunut. Tavoitteeni on auttaa Uinti Tamperetta kehittymään entisestään yhdeksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä uimaseuroista.”

Uinti Tampere toivottaa Eevan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme Tampereelle.

Näyttökuva 2016 03 30 kello 8.52.01

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010