huippu uinti black 300dpi

UiTan ja Koskiklinikan yhteistyökumppanuus jatkuu

Uinti Tampere ja Koskiklinikka jatkavat hyvää yhteistyötään. Yhteistyön keskiössä on nopea ja laadukas palvelu uimareille sairauden yllättäessä tai tapaturman sattuessa. Koskiklinikalla on erityisosaamista lajityypillisiin vammoihin sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Koskiklinikan erikoislääkäritasoinen tapaturmapäivystys palvelee kaikkina viikonpäivinä ja röntgen on auki myös viikonloppuisin. Urheilijoilla on Koskiklinikalla nimetyt omalääkärit ja sairaanhoitaja, jotta yhteydenotto terveyteen liittyvissä asioissa on mahdollisimman helppo. 

UiTan yhteyshenkilönä Koskiklinikalla on Marja-Leena Lehtonen. 

”Mikäli jokin terveyteen, palautumiseen tai kuntoutukseen liittyvä asia askarruttaa, kannattaa aina soittaa ja kysyä ammattilaisen mielipidettä. Valitettavan  usein terveysongelmien kanssa pähkäillään liian kauan. Mikäli yhteydenotto tulee ajoissa, voidaan saada jopa lisää terveitä harjoituspäiviä nuoren urheilijan polulle”, Lehtonen korostaa.

"Yhteistyö Koskiklinikan kanssa on sujunut hyvin. Koskiklinikka on järjestänyt vanhemmille n. 1-2 kertaa vuodessa luentoja urheilijan terveyteen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi viime elokuussa Varalassa oli paikalla lähes 100 vanhempaa kuuntelemassa Timo Hännisen luentoa" kertoo UiTan toiminnanjohtaja Taavetti Nuto.

Näyttökuva 2016 03 24 kello 11.09.34

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010