huippu uinti black 300dpi

Valtaisa menestys UiTalle Espoon SM-uinneista

Yhdistetyissä aikuisten ja nuorten lyhyen radan SM-uinneissa kulki Uinti Tampereen uimareilla erinomaisesti. Tuomisina oli yhteensä 17 mitalia. Kahdeksan mitaleista tuli nuorten sarjasta ja yhdeksän aikuisista. Terävimmän kärjen takana runsaslukuinen joukko saavutti paljon A- ja B-finaalipaikkoja. Suurin osa ajoista oli myös henkilökohtaisia ennätyksiä. Kilpailun taso oli monessa lajissa erittäin korkea. Miesten rintauinneissa esimerkiksi oli tulostaso Pohjoismaiden kovin. Aikuisten mitaleita toivat Carita Luukkanen, Kalle Pyykkönen ja Jaakko Rautalin. Nuorten mitaleita rohmusi peräti viisi kappaletta Werneri Koskinen. Muita mitalisteja nuorissa olivat Hanna Rautiainen, Alma Lumio ja Suvi Huhtanen.

Seurojen välisessä pistekilpailussa UiTa oli aikuisissa viides ja nuorissa seitsemäs. Joukkueen kovin pisteidenkerääjä oli aikuisten sarjassa Kalle Pyykkönen. Seuraavilla sijoilla olivat Carita Luukkanen ja Jaakko Rautalin. Nuorten pisteitä toi eniten Werneri Koskinen, seuraavina Hanna Rautiainen ja Suvi Huhtanen.

Joukkueessa vallitsi positiivinen ja kannustava tunnelma. Uudistunut kisailmeemme sai myönteistä palautetta muilta joukkueilta. Kiitokset kaikille uimareille ja valmentajille hyvin tehdystä työstä.
Näyttökuva 2015 11 19 kello 14.00.17

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010