huippu uinti black 300dpi

Uinti Tampere saa toiminnanjohtajan

Uinti Tampere on nimittänyt seurakoordinaattori Taavetti Nuton toiminnanjohtajakseen 01.09.2015 alkaen.

Taustoja

Ennen tuloaan Tamperelaiseen seuratoimintaan vuonna 2011 Taavetti toimi Lavian kunnassa liikunnan ja terveystiedon päätoimisena tuntiopettajana. Hänellä on monipuolinen koulutus eri urheilulajeista sekä kokemusta järjestötoiminnasta eri seuroissa. Taavetti on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (Amk) ja sen lisäksi jatko-opintona suorittanut urheilumarkkinoinnin erikoistumisopinnot.

”Haluan haastaa itseni löytämällä uusia rohkeita toimintamalleja, jotka edesauttavat seuran kehittymistä niin toiminnallisesti kuin laadullisesti. Tässä minulla on tukena hyvä ja motivoitunut tiimi jonka kanssa viemme yhdessä seuraa eteenpäin”   

Katse tulevaisuuteen 

”Seuran toiminnan tavoitteena on nuorten uimataitoa ja liikuntaa kehittävien toimintojen avulla auttaa huipulle tähtääviä nuoria heidän urheilu-urallaan, sekä tarjota mahdollisuus harrastaa kilpauintiurheilua eri tavoitetasoilla.”

Vuonna 2014 seuran hallitus päätti tämän tavoitteen eteenpäin viemiseksi saada seuralle toiminnanjohtaja vuoden 2015 aikana.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu toimia henkilökunnan esimiehenä. Olla mukana seuran toimintasuunnitelman tekemisessä sekä vastata toimintasuunnitelman toteuttamisesta niin toiminnan kuin talouden osalta. Vastata seuran sidosryhmistä ja markkinoinnissa. Tätä tehtävää häntä on tukemassa seuramme muut työntekijät.

Toivotamme Taavetille menestystä tässä hänelle uudessa tehtävässä.

Jari Räikkönen

Uinti Tampere puheenjohtaja

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010