huippu uinti black 300dpi

Niina Merilaita vastaamaan 2016 Rolloista ja mukaan kurssitoiminnan ohjaajaksi

Rollot ovat Suomen suurin nuorten uintitapahtuma, johon osallistuu lähes 1000 lasta. Tulevat Rollot järjestetään Tampereella nyt ensimmäistä kertaa. Kuten muutkin Tampereella järjestettävät uinnin arvokilpailut, myös Rollot järjestää Uinti Tampereen ja TaTu Tampereen yhdessä muodostama seurayhtymä Tampereen Uinnin Tuki.

Uinti Tampere ja Tampereen Uinnin Tuki ovat tehneet yhteistyösopimuksen diplomi-insinööri Niina Merilaidan palkkauksesta Rollojen projektipäälliköksi. Rollojen projektipäällikkö vastaa tapahtuman organisoinnista sekä on päävastuussa kisa- ja leiritapahtumien sisällöstä. Niina on kokenut Rollokävijä niin valmentajana kuin uimarina. 

Työnkuva on kaksiosainen. Rollojen lisäksi Niina on ohjaajana Uinti Tampereen kurssitoiminnassa. Seuramme kurssitoiminta saa vahvaa osaamista ja kokemusta lasten uimakoulujen ohjaukseen. Niinalla on kokemusta uimakoulujen ohjaamisesta yli 10- vuoden ajalta.

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010