huippu uinti black 300dpi

Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydätte vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Kysymykset on jaettu teemoittain.

Seurarannekkeeseen liittyvät kysymykset

Seurarannekkeeseen liittyvät kysymykset

Rannekkeeni ei toimi. Mitä tehdä?
Ilmoittakaa viallisesta rannekkeesta seuran toimistolle tai kurssivastaavalle. Rannekkeen tiedot päivitetään järjestelmään. Jos vika ei tällä korjaudu, tehkää uusi ilmoitus ja seura toimittaa uuden rannekkeen teille parin päivän sisällä.

Ranneke päästää portista, mutta ei lukitse kaappia. Mitä tehdä?
Rannekkeella on todennäköisesti lukittu joku kaappi edellisellä uintikerralla. Käykää kassalla ja pyytäkää nollaamaan rannekkeen lukitus. Jos ongelma ei parane, ilmoittakaa viallisesta rannekkeesta seuran toimistolle tai kurssivastaavalle.

Pitääkö ranneke palauttaa jokaisen uintikerran jälkeen?
Rannekkeen saa pitää itsellään niin kauan kuin on mukana Uinti Tampereen toiminnassa. Rannekkeeseen päivitetään automaattisesti nykyisen kurssin sisäänpääsyajat.

Mihin ranneke palautetaan, kun sitä ei enää tarvitse?
Rannekkeen voi palauttaa Uinti Tampereen postilaatikkoon Kalevan uimahallin aulassa. Postilaatikko on miesten pukuhuoneen puoleisella seinustalla. Rannekkeen voi myös postittaa osoitteella Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere.

Maksaako saattajaranneke?
Saattajarannekke ei maksa mitään. Saatte rannekkeen Kalevan ja Hervannan uimahallin kassoilta. Rannekkeella pääsee auttamaan lasta puku- ja suihkutiloihin, mutta allastiloihin saattajarannekkeella ei saa mennä.

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen kursseille

Miten ilmoittaudun uuteen ryhmään? 
Nykyiset kurssilaiset saavat suositukset uusista ryhmistä sähköpostitse aina ennen kurssin päätöstä. Ilmoittautuminen avautuu pari viikkoa ennen nykyisen kurssin päättymistä. 

Kotisivuilla on mahdollisuus ilmoittautua jonoon. Mitä tämä tarkoittaa?
Ilmoittautuminen seuraaville kursseille ei ole vielä alkanut. Ilmoittautumalla jonoon saatte infoa sähköpostitse, kun ilmoittautuminen on avautumassa. Jonossa olevat saavat tiedon ilmoittautumisesta ennen kuin ilmoittautuminen avautuu kotisivuille. 

Ilmoittautuminen vaatii maksusuorituksen. Voinko tehdä ilmoittautumisen maksamatta?
Ilmoittautuminen vahvistuu vasta maksusuorituksen jälkeen. Paikkoja ei voi varata.

Ryhmään on jäljellä vain varapaikkoja. Kannattaako minun ilmoittautua varalle? 
Varapaikalle voi ilmoittautua ilman maksusuoritusta. Ilmoittautuminen ei myöskään ole sitova.  Tarjoamme varapaikoilla oleville paikkoja kurssilta, jos niitä vapautuu. Useimmiten kursseilta vapautuu vain satunnaisia paikkoja, joten varmistaaksenne paikan kursseilta, kannattaa ilmoittautua muuhun ryhmään. Teemme siirron ryhmästä toiseen, jos se on mahdollista. 

Käytännön asioita uimakoulusta

Käytännön asioita uimakoulusta

Saako ennen/jälkeen uimakoulun jäädä uimaan?
Punainen seuraranneke oikeuttaa uintiin vain ohjatun toiminnan ajaksi. Jos haluatte mennä uimaan ennen / jälkeen uimakoulun, tulee teidän ostaa normaali uimahallin sisäänpääsy.

Mistä lapset haetaan uimakouluun ja mihin palautetaan?
Lapset haetaan Kalevassa ja Hervannassa altailta suihkutilojen edestä. Vanhemmat saavat saattaa lapset tähän asti saattajarannekkeella.

Kuinka ohjaajilta voi saada palautetta lapsen kehittymisestä?
Kurssikirjeen mukana lähetetään vastuuohjaajan puhelinnumero. Tätä kautta voi lapsen kehittymisestä kysyä mieluiten tekstiviestitse. Ohjaajien kanssa voi vaihtaa myös pari sanaa ennen uimakoulun alkua tai sen jälkeen.

Missä altaassa uimakoulu on?
Vesirallit järjestetään Kalevassa pääosin laajennusosan puolella radalla 1. Vesitaiturit järjestetään lasten altaassa.

Saako altaille mennä katselemaan lapsen uimakoulua?
Altaille voi mennä katsomaan uimakoulua, jos ostaa itselleen sisäänpääsyrannekkeen ja menee itse myös uimaan. Saattajarannekkeella ei valitettavasti saa mennä seuraamaan uimakoulua. Toivomme, että ohjaajilla ja lapsilla olisi työskentelyrauha. Tällöin lasten keskittyminen säilyy oleellisessa. Lauantaisin ja sunnuntaisin 17.30-19.30 vanhemmilla ei ole uintimahdollisuutta.
POP Vakuutus

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010