huippu uinti black 300dpi

Uimarin terveys

Pihlajalinna

Vain terve urheilija menestyy ja kehittyy. Tärkeä osa uimarin kehitystä on pysyä terveenä. 
Normaalien sairastumisten lisäksi harjoitellessa on aina myös mahdollista saada rasitusvamma ja joskus ikävä kyllä sattuu tapaturmiakin. Liian usein hakeudutaan ammattilaisen hoidettavaksi, kun vamma tai ongelma on jo tullut. Pienellä ennakoinnilla moni takaisku olisi vältettävissä. 

Tapaturman sattuessa tai sairauden yllättäessä UITA suosittelee Pihlajalinna Koskiklinikan palveluita.Pihlajalinnan toimipaikoista löytyvät monipuoliset tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuudet. Pihlajalinnassa työskentelee muun muassa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä, fysiatreja, liikuntalääketieteen asiantuntijoita, urheilufysioterapeutteja, naprapaatteja sekä kiropraktikko. He huolehtivat, että saat nopean ja oikean hoidon sekä selkeän kuvan siitä, kuinka hoitosi etenee. Liikunta- ja urheilupsykologin palvelut nopeuttavat kuntoutumisprosessia ja tukevat urheilijan psyykkistä valmentautumista. Ravitsemusterapeuttimme auttaa ravintoon liittyvissä asioissa.
Pääset vastaanotolle jonottamatta varaamalla ajan verkosta www.pihlajalinna.fitai soittamalla ajanvaraukseen numeroon 010 312 149.  

Tapaturman sattuessa kannattaa etukäteen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi. Pihlajalinna Koskiklinikkaan voit tulla kaikkien vakuutusyhtiöiden vakuutuksilla

Jos haluat kysyä neuvoa tai ohjeistusta johonkin ongelmaan tai vaivaan liittyen, niin voit soittaa arkisin klo 8-16 myös Urheiluklinikan puhelimeen 050-5129877, jossa Urheiluklinikan koordinaattori auttaa ohjautumaan oikealle asiantuntijalle.

Ennaltaehkäisy
Liiketaitokartoitus
Vammojen ja rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä fysioterapeutin tekemällä kartoituksella voidaan tunnistaa ja ajoissa puuttua mahdollisiin niille altistaviin tekijöihin. Liiketaitokartoituksesta voit olla yhteydessä Urheiluklinikan koordinaattori Vesa Linnaan 050-5120977.

Urheilijan terveystarkastus
Tarkastuksessa lääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydämen mahdolliset terveysriskit. Tarkastuksen tavoitteena on varmistaa, että voit liikkua jatkossakin mahdollisimman terveenä.Tarkastukseen sisältyy:
  • pieni verenkuva (puna- ja valkosolutasapaino sekä hemoglobiini)
  • sydänfilmi (EKG)
  • lääkärin antama suullinen ja kirjallinen arvio terveydentilasta sekä jatko-ohjeet
Huippu-urheilijoiden terveystarkastusten yhteydessä voimme hoitaa myös mahdolliset lajiliiton määräämät lisätutkimukset.

Lue myös INFEKTION HOITO-OHJE

Pihlajalinna

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010