huippu uinti black 300dpi

  • Slide6
  • Slide2
  • Tyhy Kansikuva
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide5

Infoa syyskaudesta 2018

Moi tekniikkakoululaisen vanhempi! 

Treenit ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja olemme ehtineet jo opetella yhden kerran verran kaikkia kolmea lajia ohjelmastamme (selkäuinti, rintauinti ja vapaauinti). Lisäksi olemme treenailleet uimarille tärkeitä taitoja, kuten kuperkeikat, liukumiset ja liukuasennot, kellunnat sekä hengittäminen veteen.

Muutama asia ja päivämäärä tiedoksi tätä syyskautta koskien:

Sunnuntaina 30.9. ja siitä eteenpäin siirrymme tekemään kuivatreenit sisälle altaan reunalle. Kuivatreeneihin varusteiksi päälle sisäliikuntavaatteet (kenkiä ei tarvitse). Muistattehan että uima-asua ei laiteta jumppavaatteiden alle vielä! Kokoontuminen kuivatreeneihin altaalle tapahtuu 25m altaan (normaali treenialtaamme) reunalle, lasiseinän viereen, josta valmentaja ottaa jumppa-ajan alussa homman haltuun. 

Poikkeuspäivinä 7.10., 21.10. ja 25.11. kokoonnumme jumppaa varten 50m matalassa päädyssä valvomon vieressä. Näinä päivinä treenit ovat 50m altaassa (normaalissa treenialtaassamme on tällöin kisat).

Treenit on peruttu su 4.11. Lähes kaikki valmentajat ovat tällöin Hämeenlinnassa joko itse uimassa tai valmentamassa Ikäkausimestaruusuinneissa.

Kausi päättyy su 16.12. Tonttu-uinteihin, jotka ovat leikkimieliset kisat tekniikka- ja kilpauintikoululaisille. Näihin kisoihin tarvitaan myös teidän vanhempien panosta toimitsija-tehtäviin, jotta saadaan kilpailut uitua. Aikaisempi toimitsijakokemus ei ole välttämätöntä. Lisää infoa Tonttu-uinneista hiukan lähempänä!

Muistattehan aina ilmoittaa vastuuvalmentajalle, vaikkapa yksityisellä whatsapp-viestillä, kun uimari on treeneistä pois. Seuraamme läsnäolijoita jokaisista treeneistä.

Terveisin,

Reeta Keisala
Kurssit
Uintikilpailut
Seuravarusteet

Uutisia

Uinti Tampere on tehnyt n. 2000-3000€ arvoisen vaatelahjoituksen IceHeartsille. Vaatteet ovat vanhan Tampereen Uimaseuran seuravaatteita,  jotka jäivät ylimääräisiksi seurayhdistymisessä 2013....
Uinti Tampereen järjestämä Splash -vesirieha järjestettiin lauantaina 3.8. Tampereen Uintikeskuksessa. Pirkanmaan monipuolisinta vesiliikuntaa tarjoava Uinti Tampere esitteli toimintaansa kaikille...
Katso kaikkiUutiset  

FACEBOOK

INSTAGRAM

uintitampere
Tervetuloa kurkistamaan Pauliinan IKM-ryhmän arkea IG-storyn puolella huomisesta alkaen! Kannattaa ehdottomasti pysyä matkassa mukana koko ensi viikon ajan! #uintitampere #vahvallaotteella #vihreähyökyaalto #swimming #tampere

Lue lisää

POP Vakuutus

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010