huippu uinti black 300dpi

  • Slide6
  • Slide2
  • Tyhy Kansikuva
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide5

Puheenjohtajan palsta

Seuratiedote / UiTa kevät 2014

Kevät on jo pitkällä menossa ja ensimmäinen vuosi seuran toiminnassa on takana.  Ensimmäiseen vuoteen mahtui paljon hienoja hetkiä niin harjoitusaltailla kuin kilpailuissa, Kiitos kaikille toiminnassa mukana oleville näiden hetkien mahdollistamisesta! Kiitokset kuuluvat uimareille perheineen, valmennukselle ja kaikille, jotka tavalla tai toisella ovat olleet tekemässä UiTasta aitoa tamperelaista uimaseuraa! Uusia asioita on taas paljon tulossa kuluvanna vuonna. Kuten kaikessa laajemmassa toiminnassa muutoksia tapahtuu koko ajan, niin meilläkin.

Muutoksia henkilöstössä

Valmennuspäällikkömme Jari Roive siirtyy kesällä 2014 päätoimiseksi yrittäjäksi. Kevät 2014 toimitaan samalla tavalla kuten aiemminkin Toimintamme vakauden turvaamiseksi käynnistämme uuden valmennuspäällikön haun välittömästi. Jari Roive ei jätä kevään jälkeenkään seuraamme, vaan jatkaa syksyllä seuran vapaaehtoistoimijana. Varmasti esimerkiksi valmennus altaalla kuuluu jossain muodossa hänen toimiinsa. Seuran sivuilla kannattaa vierailla. Sieltä lisäinfoa on tulossa aiheesta koko ajan.

Toimintamme yksi tavoitteista on saada lisää uintiurheiluun mukaan nuoria joista osa varmasti haluaa tähdätä myös huipulle. Seuran oma nuorisotyö on hallituksessa koettu tärkeäksi johonka halutaan panostaa. Tämä mahdollistuu vain määrätietoisella ja tavoitteellisella toiminnalla joka vaatii resursseja. Tätä varten tulemme hakemaan nuorten harraste-, laatu-, ja taito valmentajaa. Yhdistämällä valmennuskokonaisuuteen valmennuspäällikön johdolla nuorten- ja huippu-uinnin varmistamme koko ketjun toimivuuden.

Seurakehitys -hanke

Hallitus on käynnistänyt vuodenvaihteessa seurakehitys –hankkeen, jonka tarkoituksena on kartoittaa kaikkien seurassa toimivien tahojen tuntemuksia ja näkemyksiä mikä on Uinti Tampere. Projektia vetää Marko Malvela, jolla on vahvaa osaamista vastaavista urheiluseurojen hankkeista. Mm. Tamperelaisten jääkiekkoseurojen sekä useiden yrityksien kanssa. Markolla on pitkä ura myös uintivalmennuksesta, joten lajitietoa on myös olemassa. Hän suorittaa kyselyjä kaikilta seuran toimijoilta. Seuratkaa sähköpostejanne ja vastatkaa kysymyksiin, näin pääsette vaikuttamaan seuran tulevaisuuden toimintaan.  Kyselyt tehdään nettiperusteisella ohjelmalla. Vapaat kommentit ovat todella tärkeitä. Sivuilta löytyy lisää tietoa hankkeesta.  Projektin yhteenveto valmistuu kesään 2014 mennessä.

Olosuhteet

Kalevan uintikeskuksen remontin valmistuminen viivästyy aina v.2015 kevääseen. Tarkka avautumisen ajankohta selviää vasta jonkin ajan kuluttua. NMM taitouinnit siirtyivät Mäkelänrinteeseen ja suunnitellut omat kisat siirtyivät vastaavasti kevääseen 2015. UiTa CUP kisoja jatketaan siis syksyllä, joten vapaaehtoisia toimitsijoita tarvitaan. Muuten saamme jatkaa remontin valmistumiseen saakka 25m allastilassa kuten nytkin. Tästä kiitokset Tampereen kaupungille. Kesän allastilojen käytöstä saadaan tietoa tämän kuukauden aikana.

Kaukajärvi

Seuran talviuinti-/ kesä uimarannalla tapahtuu myös paljon. Sivuilta löytyy siellä olevista tapahtumista tietoa. Käykää tutustumassa paikan päällä.

Muuta

Hallituksen jäsenissä on tapahtunut muutoksia, sivuilta löytyy uusien hallitusjäsenten nimet ja tehtävät.

Hallin remontin valmistumisen siirto näkyy toiminnan lisäksi myös taloudessa. Eli joudumme käymään toisilla paikkakunnilla kilpailuissa josta aiheutuu lisäkustannuksia. Jos halli olisi avautunut aikataulun mukaan olisimme säästäneet startti, matka ja arvokilpailukustannuksissa. Tampereella siirtyi IKM aluekisat, Lyhyen radan SM-kisat, omat kisat syksyn 2014 ja kevään 2015 osalta.  Tulemme järjestämään erilaisia talkoita ja varainkeruuta. Osallistuminen kannattaa myös taloudellisesti ja yhdessä hyvän asian eteen toimiminen on mukavaa. Tervetuloa toimintaan mukaan !  

Hyvää Uintikevättä kaikille
Jari Räikkönen
Uinti Tampere ry
Puheenjohtaja  
Kurssit
Uintikilpailut
Seuravarusteet

Uutisia

Ikäkausimestaruusuinnit ikäsarjoissa tytöt 13-15 ja pojat 14-16 v kisattiin viikonvaihteessa Porissa. Uitasta matkaan lähti 35 uimaria, 6 valmentajaa sekä taustajoukkoja, jotka huolehtivat...
Tampereen uintikeskus täytttyi jälleen 18.5. ääriään myöden täyteen kun paikalle oli saapunut sankat joukot uimareita, valmentajia, vanhempia ja muita huoltajia. Zoggs-uinnit kisattiin hienossa...
Katso kaikkiUutiset  

FACEBOOK

INSTAGRAM

uintitampere
Mahtava viestiveto kuvan neideiltä!🤩✅ Kannu (1.01,13), Siiri A (1.01.48), Emma (1.01,99) ja Aino (1.00,90) komeasti neljänneksi nuorella joukkueella! #uintitampere #vahvallaotteella #vihreähyökyaalto #smuinnit2019

Lue lisää

POP Vakuutus

Yhteistyössä

ksc logo valko kelta Selkafix logo web stacked rgb    image.pngSublogo uusiCMTurtolaLogo0217 A4Pihlajalinna logo terttu vaaka    atro vuolleolympic trainer center   swimshop   tampere lietsu    VALO banner 250x150pix 31010